Asterix Nacht woensdag 23 oktober 2013

Op donderdag 24 oktober komt Asterix en de Picten uit. Voor het eerste, sinds jaren, weer een volwaardig album van Asterix. Wil je de presentatie van Asterix en de Picten mee beleven kom dan op woensdag 23 oktober naar Mevrouw Kern, Leiden. Aanvang: 22.00 uur. Het is mogelijk om op 00.01 uur een nieuwe Asterix aan te schaffen. Deze zal vorozien worden van een Eerste Dag Verkoop Stempel. Voor elke bezoeker is er tevens aan Asterix verrassing. Het album, met stempel afdruk, kan ook via www.leidsestripshop.nl geleverd worden. Bestellen kan tot 23 oktober 2013

Asterix Nacht 2013

Media aandacht bij de Asterix Nacht 2013Veel media aandacht bij de presentatie van de nieuwe Asterix bij Mevrouw Kern. Het eerste album werd aangeboden aan Frits van der Heide, de Nederlandse vertaler van Asterix.    Nachtverkoop nieuwe Asterix! Op donderdag 24 oktober komt Asterix bij de Picten uit. Voor het eerst, sinds jaren, weer een volwaardig album van Asterix. Wil je de presentatie van Asterix bij de Picten mee beleven kom dan op woensdag 23 oktober naar Mevrouw Kern, Leiden. Aanvang: 22.00 uur. Het is mogelijk om op 00.01 uur een nieuwe Asterix aan te schaffen. Deze zal voorzien worden van een Eerste Dag Verkoop Stempel. Voor elke bezoeker is er tevens een Asterix verrassing. Het album, met stempel afdruk, kan ook via www.leidsestripshop.nl geleverd worden. Bestellen kan tot 23 oktober 2013.De nacht start met een lezing van Jaap Toorenaar, auteur van “Asterix, de vrolijke wetenschap”. Ook Frits van der Heide, de Nederlandse vertaler van Asterix, is aanwezig en zal vertellen over zijn werk.Asterix en de Picten