Crime scene bij signeren Amoras deel 1

Zelfs Wiske kwam langs bij de Amoras signeersessie 2013!

Op zaterdag 16 november signeren Charel Cambré en Marc Legendre deel 2 van de serie Amoras: Jerusalem. Stripwinkel Mevrouw Kern is uitverkozen als locatie voor de Amoras signeertour! Voordat je een handtekening krijgt onderzoek je eerst de Crimescene:

 

Crime scene Jerusalem: deel 2 van Amoras

Krimson slaat toe in Leiden! In de Plaatsteeg is een moord gepleegd. De vermoedelijke daders houden zich al enige tijd schuil in het achterhuis. Van de oorspronkelijke bewoners van het achterhuis is al tijden niets meer vernomen. De politie durft vooralsnog het pand niet te betreden. Durf jij?!

Speurzin wordt beloond met deelname aan de signeersessie!

Voor deze signeersessie heb je een volgnummer nodig. Dit kun je op zaterdag 16 november vanaf 10.00 uur ophalen in de winkel. Let op: 1 volgnummer per persoon. De signeersessie duurt maximaal 1 uur, op = op!

De signeersessie in Leiden is van 15.00 – 16.00 uur. Let op: in de Amoras-flyers staat de verkeerde tijd vermeld!!